Waarom Villa Lavanda?

In B&B Villa Lavanda draait het om de gasten!

Wil je wat meer over mij weten en over Villa Lavanda, kijk dan hier.

Wie zijn onze gasten?

De gasten van B&B Villa Lavanda komen zonder kinderen, dit omdat deze inmiddels het huis uit zijn, zonder hun ouders op vakantie gaan of het zijn stellen die nog geen kinderen hebben. Alleen in kamer ARWAV logeren in de maanden juli of augustus soms gasten die samen met  één kind van tenminste 11 jaar reizen. Je kunt dus in alle rust van je vakantie genieten zonder dat je wakker wordt van huilende kleine kinderen. Niet dat we ook maar iets tegen kinderen hebben, integendeel, maar we garanderen graag de rust van onze gasten! Gasten komen in de meeste gevallen uit Nederland en Belgie en pakweg 10% komt uit Italië, UK, Frankrijk of elders. Soms komen gasten ook om een (vakantie) woning te vinden in deze streek en roepen daarbij mijn hulp in.  Met name kamer ARWAV (A Room With A View) wordt nogal eens geboekt door 2 vriendinnen, moeder en dochter, vader en zoon etc. Dit naar keuze met gebruik van alleen het grote bed of ook het eenpersoons bed. Ook komen geregeld  bevriende echtparen of echtparen die familie van elkaar zijn logeren in Villa Lavanda.

Is het ook geschikt voor alleenreizende gasten? Ja absoluut, waarom niet!

De meeste gasten komen met het vliegtuig omdat de directe vluchten vanuit Duitsland, Nederland en België alsook uit Londen maar rond de 2 uur en 20 minuten duren en het veelal minder vermoeiend is dan met de eigen auto te komen. Toch gebeurt dat ook wel dat gasten met de eigen auto komen, maar dan meestal als ze meerdere weken op reis zijn. Autohuur is niet zo duur hier en uit eten gaan veel minder duur dan in Noord-Europa.

Wat onze gasten ook veelal met elkaar gemeen hebben is dat ze ondernemend zijn en houden van bijzondere uitstappen, maar op zijn tijd ook goed kunnen relaxen.

Je kunt in je eigen taal terecht:

dat is voor de meeste gasten toch wel een groot voordeel, dat je altijd een Nederlandse back-up hebt, een gastvrouw de je kan bijstaan als er eens iets is, zoals een autoschade,  problemen met de autohuur, bagage die niet gelijk met de gast arriveert etc.

Het ontbijt in Villa Lavanda:

dat is zeker een goede reden. We maken een lekker en gevarieerd ontbijt dat per dag steeds iets varieert. Niet alleen zoetigheden, zoals in de meeste Italiaanse B&B’s en hotels, maar ook vleeswaren, kaas en eieren op verschillende manieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De gasteningang van Villa Lavanda:

Gasteningang B&B Villa Lavanda, Noci, Puglia

Je krijgt en sleutel en kunt dus naar believen gaan en komen en rondom het huis blijft alle verlichting branden tot 01.00 uur ‘s-nachts, zodat het gemakkelijk thuiskomen is. Neem af en toe ook eens de tijd een paar uur de tijd om “thuis te blijven”. Er staan je 3 veranda’s ter beschikking en we hebben een erg mooie tuin. Denk aan lezen, zonnen, kopje koffie of thee die je zelf kunt maken in de guestlounge, een fles wijn of spumante soldaat maken nadat je in het dorp een pizza hebt gegeten of wat je maar wilt. Parkeren is op eigen terrein en dat is gemakkelijk, je hoeft nooit naar een parkeerplaatsje te zoeken.

 

 

 

 

 

 

 

Ook een goede reden om voor B&B Villa Lavanda te kiezen zijn de vele inbegrepen services.

Ook denken wij zoveel mogelijk aan milieuvriendelijke oplossingen, zonder daarbij op het comfort te beknibbelen.

Wat doen onze gasten?

 

 

Online boeken B&B Villa Lavanda