ZOUD Vrijwilliger of Meewerkgast Villa Lavanda

AKTUEEL

en bijzondere klus: het helpen repareren van de droogstenen muurtjes rond Villa Lavanda en het idem de toegang tot het terrein:

Martina Franca ezel bij stenen muurB&B Villa Lavanda

Wij zoeken een handige zelfstandige klusser of 2 klussers die samen komen. Het gaat om verf- en timmerwerk en allerhande kluswerk en evt. ook wat tuinwerk en het is tegen kost en inwoning (zie  voorwaarden hier onder). Kun jij voor tenminste enkele weken, dan horen we graag van je.

VRIJWILLIGER TEGEN KOST EN INWONING

Vrijwilliger in Monopoli

Wij zoeken een regelmatig terugkerende all round klusser. Deze kan kiezen of hij als volledig vrijwilliger komt tegen kost en inwoning en dan werk je 380 minuten per verbleven nacht. Of verblijven als meewerkgast en dus korter werken en ook een stuk vakantie houden. In dat geval betaal je 20 euro per nacht bij.

…Een handige schilder die binnen- en buitenmuren komt verven en liefst ook de raam- en deurluiken kan opknappen en verven.

…Een aankomend marketing assistent met een uitstekende kennis van de NL en de Engelse taal, SEO, WordPress, fotocollages, online marketing. Dit gedurende ongeveer 8 weken. Ook mogelijk voor iemand die een stage Marketing moet doen. Dit in combinatie met huishoudelijk werk, tuinwerk en eenvoudige klussen van diverse aard.

…Iemand die komt voor wat naai- en verstelwerk, huishoudelijk werk en tuinwerk.

…Een handige creatieve persoon die de grote waterput komt betegelen.

…Een milieubewuste klusser die in een bestaande ruimte met voorhanden zijnde materialen een doucheruimte komt creëren, waarbij het water gewarmd gaat worden door de zon. Een uitdaging.

…Het maken van een tweetal meubeltjes van pallethout.

…Een deel van de bovenkant van de keuken naar de andere kant van de keuken verplaatsen. Wie kan ons daarmee op korte termijn helpen?

…Iemand die komt helpen met de huisvesting van 2 paarden en een varken. Het varken is niet om op te eten, het is een huisdier.

 

 

 

Het is natuurlijk ook mogelijk dat een stel komt. Hij als klusser en zij (als meewerkgast) voor onderstaande klussen. Of 2 klussende vrienden, broers of zwagers.

MEEWERKGASTEN:

…De olijvenoogst en het winterklaar maken van de tuin en verandaplanten.  Liefst in combinatie met huishoudelijk werk en/of naaiwerk. De olijvenoogst valt in november.

…In het voorjaar iemand die de verandaplanten weer zomerklaar maakt (2e helft maart) en naar de veranda verhuist. Dit al dan niet in combinatie met tuinwerk, huishoudelijk werk en/of naaiwerk.

Als meewerkgast werk je 280 minuten per verbleven nacht en betaalt ons 20 euro per nacht bij en houdt ook een deel vakantie.

Je krijgt in alle gevallen 3 goede maaltijden per dag, af en toe een uitstap en houd je eigen kamer schoon en levert deze ook weer schoon op. Uiteraard kun je een wasje draaien. Snoep, frisdranken en wijn zijn niet inbegrepen, tenzij wij ze op tafel zetten en dat is dooreen genomen alleen in het weekend.

Voor wie Italiaans aan het leren is en dit in praktijk wil brengen, zullen we daar graag rekening mee houden en desgewenst elke dag een stukje Italiaans behandelen en evt. aan tafel Italiaans spreken.

Er is een borgsom van 100 euro.

Reiskosten zijn voor eigen rekening, maar dat hoeft niet duur te zijn. Ryanair heeft doorgaans heel voordelige vluchten naar Bari en die vertrekken in de zomermaanden vanaf Maastricht-Aachen, Dusseldorf-Weeze en Brussel-Charleroi en in de winter- maanden zijn er minder vluchten en vanaf één van deze 3 plaatsen. ‘s-Zomers zijn er ook vluchten vanaf Amsterdam met Transavia en Alitalia heeft het hele jaar vluchten vanaf Amsterdam en Brussel, maar die zijn wat duurder en je hebt altijd een stop in Rome, Milaan of Venetië. Je hebt dan wel weer 23 kg. bagage inbegrepen. Belangrijk is altijd dat je enige tijd tevoren bespreekt, dan zijn de vluchten altijd voordeliger.

We willen graag mensen die echt handig zijn en weten wat ze doen en ons ook zeg- gen als ze een bepaalde klus niet kunnen doen, dat is beter dan hem te verknoeien.

Zo hadden we 2 jaar geleden o.a. Fabrizio en Hans uit Rotterdam die eerst op geweldige wijze de rampen van een andere “klusser” herstelden en toen ook nog een nieuwe keuken maakten. Op die manier verloopt de samenwerking ook heel prettig en zijn we hier iedere dag nog blij met de nieuwe keuken. Ook Kees en Robert van de Zuid-Hollandse eilanden hebben hier maart 2016 uitstekend werk verricht. Dit zijn mensen die hier altijd welkom blijven en die we desgewenst graag, net als andere goede hulpkrachten, een goede aanbeveling geven op Linkedin, Google+ of elders.

Het is natuurlijk mogelijk dat jij heel goed bent in verven en hier bijvoorbeeld een aantal binnenmuren en de buitenkant van het huis komt verven, maar geen tim- merman bent. Prima. Dan kom je gewoon een kortere periode en dan zijn we alle- maal o.k. mits jij je werk goed doet.

Wees in ieder geval eerlijk over hetgeen je wel en niet kunt, want alleen als er over en weer duidelijkheid is over wat wel en niet kan en beiden krijgen wat ze ver- wachten, kan dit een prettige samenwerking zijn. Ben je alleen uit op een gratis overnachtingsadres, dan kun je beter in de B&B komen logeren!