Vakantiewoning in Puglia

Huren of kopen

Misschien heb je een familie met ┬ákinderen en geef je eigenlijk de voorkeur aan de huur van een vakantiewoning in Puglia. Ik heb een overeenkomst met een aantal eigenaren van dergelijke vakantieverblijven, geschikt voor gezinnen met 2-4 kinderen. Als je ons via onderstaand formulier een bericht stuurt met je wensen, kijken wij met plezier of we iets “in voorraad” hebben of gaan we voor je op zoek. Het gaat dan om huizen of appartementen met kookgelegenheid.

In B&B Villa Lavanda kun je op iedere gewenste dag van de week arriveren, maar in vakantiehuizen is het van zaterdag tot zaterdag en in augustus, als de Italianen zelf op vakantie gaan is vaak een minimum verblijf van 2 weken verplicht en moet je bovendien maanden tevoren bespreken.

Het is nu ook mogelijk mijn hulp in te schakelen bij het zoeken en kopen van een vakantiewoning in Puglia.

Dat is doorgaans een tijdrovende zaak en ik kan je helpen dit zoveel mogelijk te bekorten en gericht te zoeken naar het huis dat jij graag zou kopen.

Belangrijk is tevoren goed te inventariseren welk type huis je zoekt en waar en wat het beschikbare budget is. En belangrijk is ook te bepalen in welke plaats of gebied je zoekt. Daarna ga ik je een document sturen met alle mogelijkheden en kun je hieruit kiezen welke vakantiewoningen je wilt bezichtigingen tijdens je verblijf hier.

Ik maak ook de afspraken met makelaars en eigenaren, zodat je tijd hier ten volle benut wordt.

Niet uit het oog te verliezen is dat heel gewilde huizen, vlak bij zee, met een zwembad etc. vanaf half mei t/m half september vaak verhuurd zijn aan toeristen en dan is het vaak niet mogelijk om de huizen te bezichtigen, tenzij tijdens de wekelijkse wisseling of als het toevallig een weekje niet verhuurd is.

Voor de voorwaarden en werkwijze, verzoek ik je een berichtje te sturen via contact.

Trulli kopen in Puglia - schakel onze hulp in