Online Boeken bij Villa Lavanda

Online boeken B&B Villa Lavanda

Online boeken bij B&B Villa Lavanda en je kamer kiezen met behulp van het onderstaande formulier.

Het minimum verblijf in Villa Lavanda is drie nachten. Als je korter boekt is er een toeslag van € 10,00  per kamer per nacht en kun je ons dit via het contactformulier laten weten, omdat dit met onderstaand boekingsformulier niet kan.

Ingeval je A Room With A View boekt en 2 personen 2 bedden willen gebruiken is er een toeslag van € 10,00 per nacht. Dit kan niet berekend worden met het boekings- formulier. Op de toeslag zijn de kortingen vanaf een verblijf van 4 nachten van toepassing.

Zoals je ziet, is het vliegveld van Bari een half uurtje dichterbij B&B Villa Lavanda dan het vliegveld van Brindisi. Vanaf beide vliegvelden hebben we routes naar Villa Lavanda.

Als je minimaal 6 weken tevoren boekt gedurende minimaal 7 nachten, heb je recht op een aantal gratis extra’s:  een fles spumante en wat zoutjes op je kamer en een gratis wasje draaien.

 

Alle prijzen zijn inclusief een heerlijk en uitgebreid ontbijt, dat elke dag gevarieerd wordt. Huisgemaakte marmellades en hartig beleg, eieren, fruit en yoghurt en iedere dag weer anders. Op de dinsdag- en dondermorgen is er geen ontbijt in Villa Lavanda, maar krijg je van ons een voucher naar keuze voor een Italiaans ontbijt in de bar. Je kunt dan zelf bepalen hoe vroeg of hoe laat je gaat ontbijten en bijv.op dinsdagmorgen een ontbijt in Bar Pace in Noci combineren met een bezoek aan de wekelijkse markt of op de derde zondag van de maand een ontbijt in Martina Franca combineren met een bezoek aan de antiek- en curiosamarkt aldaar.

Betaling: binnen 7 werkdagen na onze bevestiging verwachten wij een aanbetaling + 100 euro borg  op onze Nederlandse bankrekening. Het restant bij aankomst.

De borgsom is voor het gebruik van:

  • badjassen en slippers
  • huis- en kamersleutels
  • mand met picknick benodigdheden
  • strandlakens en desgewenst vouwstoeltjes en een strandparasol
  • consumpties uit de DHZ bar in de gastenlounge

en wordt binnen 7 dagen werkdagen na vertrek weer op je bankrekening overgemaakt.

Onze GASTENAPP: hierin vind je niet alleen alle gegevens nodig voor je verblijf bij ons, maar ook over bezienswaardigheden, activiteiten, aanbevolen restaurantjes in de regio, nummers ingeval van nood, een link voor autohuur met korting etc. De app is gratis en brengt je van de luchthaven of andere plaats naar ons (terug), maar ook naar alle aanbevolen adressen en dit ook offline. Met onze app haal je beslist meer uit je vakantie in Puglia en je kunt ook rechtstreeks uit de App bellen naar de aanbevolen restaurantjes en andere adressen!

Je kunt de App ook offline gebruiken als je Google Maps in je telefoon/tablet hebt + de kaart van Puglia hebt gedownload.

Wanneer je deze link vanuit je smartphone of tablet aanklikt zal zo nodig eerst de GuestInfo App worden geïnstalleerd en daarna de App van B&B Villa Lavanda.  De App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android en zal de juiste versie installeren. Als basistaal van de App (titels e.d.) wordt altijd de in je telefoon geïnstalleerde taal aangehouden, tenzij deze niet beschikbaar is, dan worden de titels in het Engels weergegeven.


Italie|Pulia|Noci NL

Deze op Contact en Reisinfo? Ja
Book online Contact uk

Dit is een Charmio charmeverblijf - Bed & Breakfast en Charmehotels

Reviews van bed en breakfast Villa Lavanda in Noci

Ciao Tutti Star Selection Villa Lavanda

Het weer in Noci, Puglia

Potential disruption due to rain from 1PM CET THU until 11:59PM CET FRI

Issued:
1:00 AM GMT op 23 februari 2018
Expires:
The location could not be found.