Online Boeken bij Villa Lavanda

Online boeken B&B Villa Lavanda

Online boeken bij B&B Villa Lavanda en je kamer kiezen met behulp van het onderstaande formulier.

Het minimum verblijf in Villa Lavanda is twee nachten. Als je 1 nacht wilt boeken is er een toeslag van € 10,00 en kun je ons dit via het contactformulier laten weten, omdat dit met onderstaand boekingsformulier niet kan.

Ingeval je A Room With A View boekt en 2 personen 2 bedden willen gebruiken is er een toeslag van € 10,00 per nacht. Dit kan niet berekend worden met het boekings- formulier. Op de toeslag zijn de kortingen vanaf een verblijf van 4 nachten van toepassing.

Als je het Fietsarrangement wilt boeken kan dit wel met onderstaand formulier, maar de berekening is niet juist. We verzoeken je dan aan te geven dat je het arrangement wilt boeken en of je dit eventueel wilt verlengen, hetzij met “gewone” overnachtingen of een verlenging van het arrangement. We maken dan een accurate berekening voor je.

Zoals je ziet, is het vliegveld van Bari een half uurtje dichterbij B&B Villa Lavanda dan het vliegveld van Brindisi. Vanaf beide vliegvelden hebben we routes naar Villa Lavanda.

Als je minimaal 6 weken tevoren boekt heb je recht op een aantal gratis extra’s, een zogenaamd arrangement. Je betaalt de gewone kamerprijs en het arrangement wordt automatisch toegekend.

 

Alle prijzen zijn inclusief een heerlijk en uitgebreid ontbijt, dat elke dag gevarieerd wordt. Huisgemaakte marmellades en hartig beleg, eieren, fruit en yoghurt en iedere dag weer anders.  Bij Villa Lavanda geen Italiaans ontbijt dat uitsluitend uit zoetigheden bestaat!

Betaling: binnen 7 werkdagen na onze bevestiging verwachten wij 50% van de totaalsom + 100 euro borg  op onze Nederlandse bankrekening. Het restant bij aan- komst.

De borgsom is voor het gebruik van:

  • badjassen en slippers
  • huis- en kamersleutels
  • mand met picknick benodigdheden
  • strandlakens en desgewenst vouwstoeltjes en een strandparasol
  • consumpties uit de DHZ bar in de gastenlounge

en wordt binnen 7 dagen werkdagen na vertrek weer op je bankrekening overgemaakt.

Onze gratis app vertelt je meer bijzonderheden over je verblijf bij ons en geeft veel informatie over de omgeving. Dankzij de ingebouwde navigatie kan deze je overal naar toe brengen en hij brengt je ook vanaf het vliegveld naar Villa Lavanda.


Italie|Pulia|Noci NL

Deze op Contact en Reisinfo? Ja
Book online Contact uk

Dit is een Charmio charmeverblijf - Bed & Breakfast en Charmehotels

Reviews van bed en breakfast Villa Lavanda in Noci

Ciao Tutti Star Selection Villa Lavanda

Het weer in Noci, Puglia

Helder
woensdag 10/18 10%
Helder
Overwegend helder. Minimaal 8C.
Helder
Morgen 10/19 10%
Helder
Overwegend helder. Maximaal 23C. Windkracht ZZO en wisselend.
Helder
Vrijdag 10/20 0%
Helder
Overwegend helder. Maximaal 24C. Windkracht ZZO en wisselend.