Kamers

met privé-badkamer, een heerlijk ontbijt en vele extra’s:

 

kamer Green Papaya B&B Villa Lavanda, Puglia, Italie bij Alberobello

Green Papaya: een bijzonder tweepersoons bed, een zitje, en-suite badkamer met douche en uitzicht op het platteland van Puglia met Masserie en velden en de grote buitenbak waar mijn dochter geregeld haar paarden traint. Onze voordeligste kamer die ook zeer geschikt is voor alleen reizenden. Voor prijzen.

 

 

 
 

kamer Mt Lavinia B&B Villa Lavanda, Puglia, Italie bij Alberobello

Mt Lavinia: een ruime kamer met tweepersoons bed, zitje en veel kastruimte. De badkamer, onze mooiste met bad èn douche, is naast gelegen. Je hebt uitzicht op de tuin, de op woensdag- en zaterdagmorgen geopende antieke graanmolen + omliggend stukje bos alsmede Masseria La Mandra. Deze antieke boerderij ligt op 150 m. afstand op de eigen weg en je kunt hier op zondag een Pugliese lunch eten. Je kunt ons vragen dit voor je te boeken. Voor prijzen

 

 

 

kamer ARWAV B&B Villa Lavanda, Puglia, Italië bij Alberobello

 A Room With A View (ARWAV): een King- size halfopen bedstee, en-suite badkamer met douche, zitje èn een eenpersoons bed. Hier kun je logeren met een kind vanaf 11 jaar, met 2 of 3 vriendinnen, vader en zoon, man en vrouw in aparte bedden. Een zeer ruime kamer met uitzicht op het platteland van Puglia alsmede de grote buitenbak waar mijn dochter haar paarden traint. Voor prijzen.

 

 
 
 

Onze kamers hebben een met zorg gekozen individuele inrichting en je hebt altijd een privé-badkamer. De bedden hebben goede nieuwe matrassen zodat je comfortabel slaapt. Elke kamer heeft een zitje met 2 gemakkelijke fauteuils en een tafel. Er is airco en een ventilator. Mocht het wat frisser zijn, dan is er verwarming en elektrische warmwaterzakken.

Er is een gastenlounge waar je zelf koffie en thee kunt maken.  In de lounge ook een koelkast-honesty bar en een boekenbank waar boeken kunnen worden geleend, geruild of achtergelaten.

Je hoeft niets te missen van de voetbal of je favoriete TV serie, want in de gastenlounge heb je vrijwel alle Nederlandse TV zenders en ook enkele Belgische  en  de internationale nieuws- zenders.

Gratis Wi-Fi in en rond Villa Lavanda.

De ramen zijn voorzien van muggenhorren en luiken met verstelbare lamellen. Alle water in huis er op de veranda is drinkbaar, maar op je kamer heb je altijd gekoeld drinkwater.  Er is een kluisje op elke kamer. Kamers en badkamers worden dagelijks schoongemaakt en handdoeken worden om de dag verschoond. Voor je verblijf wordt letterlijk alles wat gewassen kan worden, gewassen.

Alle kamers hebben ruim voldoende kastruimte met goede kledinghangers.

B&B Villa Lavanda is een kleinschalige bed & breakfast op het platteland van Noci bij Alberobello. Je logeert bij Nederlanders en dat maakt de communicatie een stuk gemakkelijker. Je hebt dus altijd een Nederlandstalige back-up tijdens je verblijf in Puglia! We wonen hier sinds 1997, dus kunnen je het nodige vertellen over deze mooie streek.

Onze GASTENAPP: hierin vind je niet alleen alle gegevens nodig voor je verblijf bij ons, maar ook over bezienswaardigheden, activiteiten, aanbevolen restaurantjes in de regio, nummers ingeval van nood, een link voor autohuur met korting etc. De app is gratis en brengt je van de luchthaven of andere plaats naar ons (terug), maar ook naar alle aanbevolen adressen en dit ook offline. Met onze app haal je beslist meer uit je vakantie in Puglia en je kunt ook rechtstreeks uit de App bellen naar de aanbevolen restaurantjes en andere adressen!

Je kunt de App ook offline gebruiken als je Google Maps in je telefoon/tablet hebt + de kaart van Puglia hebt gedownload.

Wanneer je deze link vanuit je smartphone of tablet aanklikt zal zo nodig eerst de GuestInfo App worden geïnstalleerd en daarna de App van B&B Villa Lavanda.  De App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android en zal de juiste versie installeren. Als basistaal van de App (titels e.d.) wordt altijd de in je telefoon geïnstalleerde taal aangehouden, tenzij deze niet beschikbaar is, dan worden de titels in het Engels weergegeven.

 

 

Check in : vanaf 16.00 tot 00.00 uur.
Check uit: vanaf 06.00 tot 10.30 uur.

Online boeken B&B Villa Lavanda