Kamers 2017

Green Papaya                                                             Mt Lavinia

Kamers van B&B villa Lavanda

Mt. Lavinia                                                   A Room With A View (ARWAV)

Onze kamers hebben een met zorg gekozen individuele inrichting en je hebt altijd een privé-badkamer. De bedden hebben goede nieuwe matrassen zodat je com- fortabel slaapt. Elke kamer heeft een zitje met 2 gemakkelijke fauteuils en een tafel. Er is een airco en eventueel een ventilator. Mocht het wat frisser zijn, dan is er ver- warming en elektrische warmwaterzakken.

Op de kamers geen TV. Er is een gastenlounge met koffie- en theefaciliteiten als- mede een TV met de meeste Nederlandse zenders en de internationale nieuws- zenders. In de lounge ook een koelkast/DHZ bar en een boekenbank waar boeken kunnen worden geleend, geruild of achtergelaten.

En je hoeft niets te missen van de voetbal of je favoriete TV serie, want in de gastenlounge heb je Nederlandse TV en kun je programma’s  gewoon volgen!

Gratis Wi-Fi in en rond Villa Lavanda.

De ramen zijn voorzien van muggenhorren en luiken met verstelbare lamellen. Op je kamer staat altijd vers water. Er is een kluisje op elke kamer. Kamers en badkamers worden dagelijks schoongemaakt en handdoeken worden om de dag verschoond. Voor je verblijf wordt letterlijk alles wat gewassen kan worden, gewassen.

B&B Villa Lavanda is een kleinschalige bed & breakfast op het platteland van Noci bij Alberobello. Je logeert bij Nederlanders en dat maakt de communicatie een stuk gemakkelijker. Je hebt dus altijd een Nederlandstalige back-up tijdens je verblijf in Puglia! We wonen hier sinds 1997, dus kunnen je het nodige vertellen over deze mooie streek. we hebben ook een mooi infoboek gemaakt van alle leuke plaatsen, de beste stranden en de lekkerste restaurantjes die je vanuit Villa Lavanda kunt bezoeken, incl. de routes er naar toe. Het is dus niet nodig je voor te bereiden, alles staat al in het boek!

Check in: vanaf 15.00 tot 00.00 uur.

Check uit: vanaf 06.00 tot 11.00 uur.

Kamers & tarieven:

Mt Lavinia

A Room With A View (ARWAV)

Green Papaya


website wordt bewerkt dezer dagen, dus even geduld a.u.b. Deze hele sidebar mag wat mij betreft verdwijnen, nu nog even uitvinden hoe ik dat voor elkaar krijg.