B&B Villa Lavanda

B&B Villa Lavanda is logeren bij Nederlanders op het schitterende platteland van Puglia tussen Bari en Taranto. Stijlvol, maar informeel, voor gasten die van de rust van het platteland houden en toch een groot deel van Puglia onder handbereik willen hebben.

Mooie individueel ingerichte kamers met comfortabele bedden en alles wordt goed schoon gehouden. Altijd een privé-badkamer. Op de kamers geen TV. We hebben een gasten- lounge met koffie- en theefaciliteiten en TV met de meeste NL en de inter- nationale nieuwszenders. Gratis Wi-Fi in en rond B&B Villa Lavanda.

Centraal gelegen voor het verkennen van een groot deel van Puglia, de stranden van de Adriatische en de Ionische Zee, Alberobello, onze buurplaats. zelfs Matera in Basilicata op maar 45 minuten. Heel goed be- reikbaar vanaf het vliegveld en de autostrada. Een handig informatie- boek van de streek in het NL dat je gids voor Puglia gaat zijn.

Het ontbijt is onze specialiteit, zeer uitgebreid en iedere dag anders. Niet alleen een zoet Italiaans ontbijt. Ver- volgens de omgeving verkennen met onze handige NL infomap met routes naar de leukste plaatsen, de beste stranden en de lekkerste restaurant- jes of lekker luieren op één van de 3 terrassen .

Bij Villa Lavanda word je verwend en krijg je het echte vakantiegevoel.

Reviews Villa Lavanda

Een geweldige plek in Puglia, prachtige kamer en zeer gastvrij
Een geweldige plek in Puglia gerund door een geweldige vrouw. Ver van de geluiden van de stad, omgeven door de natuur. Ik denk dat ik nog nooit de sterren zo goed heb kunnen zien! Gastvrijheid en hoffelijkheid zijn vanzelfsprekend, en de kamers hebben een prachtige inrichting en zijn zeer schoon, er zijn boeken beschikbaar in plaats van een sfeer bedervende TV. Een perfecte plek voor diegenen die een kwaliteitsverblijf willen en ver verwijderd van de dagelijkse routine. Ik zou het iedereen aa...
Een geweldige plek in Puglia, prachtige kamer en zeer gastvrij

Italie|regio Puglia|Noci

Reserveer direct Contact

Dit is een Charmio charmeverblijf - Bed & Breakfast en Charmehotels