B&B Villa Lavanda

B&B Villa Lavanda is logeren bij Nederlanders op het schitterende platteland van Puglia tussen Bari en Taranto. Stijlvol, maar informeel, voor gasten die van de rust van het platteland houden en toch een groot deel van Puglia onder handbereik willen hebben.

Mooie individueel ingerichte kamers met comfortabele bedden en alles wordt goed schoon gehouden. Altijd een privé-badkamer. Op de kamers geen TV. We hebben een gasten- lounge met koffie- en theefaciliteiten en TV met de meeste NL en de inter- nationale nieuwszenders. Gratis Wi-Fi in en rond B&B Villa Lavanda.

Centraal gelegen voor het verkennen van een groot deel van Puglia, de stranden van de Adriatische en de Ionische Zee, Alberobello, onze buurplaats. zelfs Matera in Basilicata op maar 45 minuten. Heel goed be- reikbaar vanaf het vliegveld en de autostrada. Een handig informatie- boek van de streek in het NL dat je gids voor Puglia gaat zijn.

Het ontbijt is onze specialiteit, zeer uitgebreid en iedere dag anders. Niet alleen een zoet Italiaans ontbijt. Ver- volgens de omgeving verkennen met onze handige NL infomap met routes naar de leukste plaatsen, de beste stranden en de lekkerste restaurant- jes of lekker luieren op één van de 3 terrassen .

Bij Villa Lavanda word je verwend en krijg je het echte vakantiegevoel.

Reviews Villa Lavanda

Prima locatie voor rustzoekers
Op het platteland van Puglia is het goed toeven voor mensen die van rust, natuur en cultuur houden. De pitoreske plaatsjes zoals Alberobello met werelderfgoed de Trulli liggen op een korte afstand van Noci waar Villa Lavanda op een mooi uitzichtspunt ligt, tussen olijf- en amandelbomen.

De B&B is van alle luxe voorzien: Nederlandse televisie, moderne badkamers, airconditioning en goede bedden. De eigenaars (Nederlandstalig) zijn goed bekend in de omgeving en kunnen je voorzien van tips betreffe...
Prima locatie voor rustzoekers

Italie|regio Puglia|Noci

Reserveer direct Contact

Dit is een Charmio charmeverblijf - Bed & Breakfast en Charmehotels