B&B Villa Lavanda

B&B Villa Lavanda op het schitteren- de platteland van Puglia tussen Bari en Taranto. Stijlvol, maar informeel, voor gasten die van de rust van het platteland houden en toch een groot deel van Puglia onder handbereik willen hebben.

Mooie individueel ingerichte kamers met comfortabele bedden en alles wordt goed schoon gehouden. Altijd een privé-badkamer. Op de kamers geen TV. We hebben een gasten- lounge met koffie- en theefaciliteiten en TV met de meeste NL en de inter- nationale nieuwszenders. Gratis Wi-Fi in en rond B&B Villa Lavanda.

Centraal gelegen voor het verkennen van een groot deel van Puglia, de stranden van de Adriatische en de Ionische Zee, Alberobello, onze buurplaats. zelfs Matera in Basilicata op maar 45 minuten. Heel goed be- reikbaar vanaf het vliegveld en de autostrada.

Het ontbijt is onze specialiteit, zeer uitgebreid en iedere dag anders. Niet alleen een zoet Italiaans ontbijt. Ver- volgens de omgeving verkennen met onze handige NL infomap met routes naar de leukste plaatsen, de beste stranden en de lekkerste restaurant- jes of lekker luieren op één van de 3 terrassen .

Bij Villa Lavanda word je verwend en krijg je het echte vakantiegevoel.

Reviews Villa Lavanda

Juni 2014 hebben mijn man en ik een aantal nachten bij Villa Lavanda gelogeerd. We hebben er genoten van de prachtige omgeving, het heerlijke ontbijt (elke dag weer andere verse streekproducten en zelfgemaakte heerlijkheden) en de vele verhalen en tips over de omgeving. Het is wel handig om een huurauto te hebben, omdat Villa Lavanda midden op het platteland ligt. – Merel via Ciao Tutti Ciao Tutti door Merel

Italie|regio Puglia|Noci

Reserveer direct Contact

Dit is een Charmio charmeverblijf - Bed & Breakfast en Charmehotels