B&B Villa Lavanda

B&B Villa Lavanda is logeren bij Nederlanders op het schitterende platteland van Puglia tussen Bari en Taranto. Stijlvol, maar informeel, voor gasten die van de rust van het platteland houden en toch een groot deel van Puglia onder handbereik willen hebben.

Mooie individueel ingerichte kamers met comfortabele bedden en alles wordt goed schoon gehouden. Altijd een privé-badkamer. Op de kamers geen TV. We hebben een gasten- lounge met koffie- en theefaciliteiten en TV met de meeste NL en de inter- nationale nieuwszenders. Gratis Wi-Fi in en rond B&B Villa Lavanda.

Centraal gelegen voor het verkennen van een groot deel van Puglia, de stranden van de Adriatische en de Ionische Zee, Alberobello, onze buurplaats. zelfs Matera in Basilicata op maar 45 minuten. Heel goed be- reikbaar vanaf het vliegveld en de autostrada. Een handig informatie- boek van de streek in het NL dat je gids voor Puglia gaat zijn.

Het ontbijt is onze specialiteit, zeer uitgebreid en iedere dag anders. Niet alleen een zoet Italiaans ontbijt. Ver- volgens de omgeving verkennen met onze handige NL infomap met routes naar de leukste plaatsen, de beste stranden en de lekkerste restaurant- jes of lekker luieren op één van de 3 terrassen .

Bij Villa Lavanda word je verwend en krijg je het echte vakantiegevoel.

Reviews Villa Lavanda

Verrassing als ontbijt
Beste Jenny, Wij willen je bedanken voor de fijne week die we gehad hebben toen te gast waren bij jou. Allereerst bedankt dat Diny omdat ze gevallen was een dag eerder bij jou mocht komen zodat wij nog naar Matera konden.
Verder was het iedere dag weer een verrassing wat het ontbijt was,en het was allemaal even lekker.
gelukkig hadden we een auto gehuurd zodat we de omgeving konden verkennen.
fijne 
We komen zeker nog eens langs als we in de buurt zijn. Bedankt van de meiden. – Diny,Wilma en Ja...
Verrassing als ontbijt

Italie|regio Puglia|Noci

Reserveer direct Contact

Dit is een Charmio charmeverblijf - Bed & Breakfast en Charmehotels